Vacature CNC fezer (m/v)

2 minutes to read

Back

Wij zijn op zoek naar een CNC fezer die graag met ons de uitdaging aan wil gaan voor de lange termijn (met uitzicht op een vast contract).

Wij zijn Habets bv, een internationaal gespecialiseerde toeleverancier van hoogwaardige, klant specifieke machineonderdelen. Als toeleverancier reviseren, repareren en produceren we samengestelde machineonderdelen voor de staalindustrie wereldwijd. Dit met behulp van geavanceerde CNC verspanings- en oppervlaktebehandelingstechnieken. Een van onze specialisaties is het opbrengen van geavanceerde slijt- en chemisch bestendige coatings door middel van thermisch spuiten.

Wij zijn op zoek naar een collega die graag met ons de uitdaging aan wil gaan voor de lange termijn (met uitzicht op een vast contract).

Jouw functie:

  • Met een CNC gestuurde freesbank vervaardig je alle voorkomende onderdelen. De onderdelen moeten daarbij voldoen aan nauwkeurige maatvoering en vorm- en plaatstoleranties volgens tekening en specificatie.
  • Je berekent hiertoe alle benodigde gegevens en maakt en/of wijzigt programma’s.
  • Je kiest de benodigde freesgereedschappen, spant de onderdelen op en stelt de freesbank in.
  • Je controleert het proces en nadien de onderdelen. De onderdelen worden als regel in enkelstuks en in kleine series uitgevoerd.

Jouw profiel:

Je hebt ervaring als- of bent op zoek naar een baan na het afronden van je opleiding in de richting MBO- metaaltechniek, aangevuld met een vakgerichte BBL of BOL-opleiding (niveau 3 of 4) Fijnmechanisch, (CNC) Draaien en/of Frezen of daarmee vergelijkbaar.

Bij Habets....

Naast een goed salaris heb je als fulltime medewerker recht op 27 betaalde verlofdagen en 13 betaalde ATV dagen per jaar. Er is een goede pensioenvoorziening en de reiskosten worden vergoed. Daarnaast zijn wij makkelijk te bereiken; er is een gratis naastgelegen parkeergelegenheid. Aansluiting op het openbaar vervoer is op steenworp afstand.
Tot slot luiden wij bij Habets de nieuwe maand in op de donderdag namiddag tijdens onze gezamenlijke borrel in onze eigen Habets bar!

Dus…

Beschik jij over bovenstaande eisen en ben je daarnaast

  • Flexibel
  • Zorgvuldig
  • Nauwkeurig
  • Heb je verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ben je bereid ook in 2 ploegendiensten te werken
  • En zie jij jezelf werken binnen een internationale dynamische omgeving als toeleverancier van een uniek product

Neem dan contact met ons op en solliciteer! Samen maken we de toekomst!
Stuur je CV en motivatiebrief door naar pz@habets.nl.
Als je nog vragen hebt, bel dan met Marc Smulders (Production Manager).

Habets bv
Hunnecum 33
6361EE Nuth
The Netherlands
+31 (0)455656300
www.habets.nl

Publication date 11/03/2022
045 565 630 0