Habets wint Innovatieprijs 2016 Gemeente Nuth

minder dan 1 minuut.

Terug

Maandag 16 januari reikte burgemeester Schmalschläger de Innovatieprijs 2016 uit aan Habets Industrial Components & Surface Technology. 

Dit gebeurde tijdens het Nieuwjaarstreffen van de ondernemingsverenigingen BBN en OGN in samenwerking met de gemeente Nuth. De twee andere genomineerden waren Cicero/Zorgcentrum Op den Toren en Caradon-Stelrad. 

Habets heeft al meer dan 70 jaar naam en faam opgebouwd in Nuth. Toeleverancier en servicepartner in de wereld van de industriële componenten en oppervlaktebehandeling. De internationaal georganiseerde organisatie heeft ruime ervaring in de metaalverspaning, machinebouw en renovatie van grote industriële componenten. De dynamiek van de markt dwingt het bedrijf continu te innoveren. Innoveren in fysieke processen en procesonderdelen maar ook nieuwe technieken. Hierdoor kan uniforme kwaliteit gewaarborgd worden en blijven kosten beheersbaar. 

De jury was zeer te spreken over de volledig nieuwe, innovatieve oplossing die Habets aan haar klanten buiten West-Europa aanbiedt: een digitaal platform waarin technologie en kwaliteitsborging met licentievergoeding is opgenomen. Een baanbrekend concept waarbij oude en nieuwe economie middels Cloudservices en smart-apps worden gecombineerd. 

De jury is unaniem van mening dat Habets Industrial Components & Surface Technology dan ook de terechte winnaar is van de Innovatieprijs 2016. 

Namens de jury, 

Burgemeester Désirée Schmalschläger Theo van Hoven Leon Petit Ad van Ginneken 

Download hier het juryrapport

Bekijk hier de video

 

Publicatiedatum 16/01/2016