Business partners

VTS

De Vereniging voor Thermische Spuittechnieken (VTS) is opgericht in 1970 met als doel de techniek meer naamsbekendheid te geven in voornamelijk de Nederlandse industrie. Thermisch spuiten staat ook bekend als vlamspuiten, metaalspuiten, metalliseren en het schooperen.

Naar VTS website

GTS

Binnen de groep van oppervlaktecoatingtechnologieën biedt thermisch spuiten de meest uiteenlopende toepassingen en is daarom terug te vinden in alle sectoren van handel en industrie.

Naar GTS website

Metaalunie

Koninklijke Metaalunie is met meer dan 14.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal.

Naar website van Metaalunie

DHMA

DHMA verenigt en behartigt de collectieve belangen van ondernemingen die zware machinale bewerkingstechnieken uitvoeren in grotere afmetingen (grootverspaners).

Naar DHMA website

Fraunhofer

Fraunhofer met hoofdkantoor in Duitsland, is 's werelds toonaangevende organisatie voor toegepast onderzoek.

Naar Fraunhofer website

IHK

IHK staat voor de Duitse internationale Industrie Handelskammer en zakelijk partner waarmee wij intensief samenwerken voor de Duitse markt.

 

Naar IHK website

IOT/RWTH

Het IOT is actief betrokken bij onderzoek en ontwikkeling op het gebied van PVD/CVD-technologie, thermisch spuiten, hard solderen bij hoge temperaturen, evenals modellering en simulatie van deze processen.en.

Naar IOT/RWTH website