Wat heeft Habets jou te bieden

Doorgroeimogelijkheden en baanzekerheid

Wij zijn een betrouwbare werkgever in zowel goede als economisch mindere tijden. Continuïteit en baanzekerheid voor onze medewerkers! Op dit moment hebben wij bijna 400 jaar aan “Habets historie” in dienst. Door continue te investeren bouwen wij aan een positieve toekomst voor ons allemaal. Door de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid bij Habets, krijg je de kans je zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen.

Aandacht voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en daarom zorgen wij graag goed voor ze. Inmiddels bestaan wij uit ruim 50 medewerkers. Habets organiseert gezellige bedrijfsborrels en bedrijfsuitjes. Verder streven wij naar een gezond werkklimaat en bieden wij elke dinsdag vers fruit aan. Bij Habets luuiden wij de nieuwe maand in op de donderdag namiddag tijdens onze gezamenlijke borrel in onze eigen Habets bar!

Wij investeren continue in ons machinepark, werkomgeving, gereedschappen én mensen waardoor het jou aan niets ontbreekt. Doordat wij dagelijks uitdaging bieden en meedenken in interne en externe opleidingsmogelijkheden groeit niet alleen Habets maar ook jij!