Staalindustrie

Habets levert verschillende producten voor de staalindustrie waaronder uitlooprollen, pelletrollen en looperrollen, maar repareert ook inbouwstukken, walsen en astappen. 

Procesrollen

Habets fabriceert alle procesrollen (uitloop-. looper-, pellet-, pinch-, casterrollen) die binnen de staalindustrie gebruikt worden. De procesrollen worden voorzien van coatings met een hoge slijtvastheid en constante oppervlakte kwaliteit. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een ongekende lange levensduur van de rollen.

Inbouwstukken

Habets geeft inbouwstukken die als afgeschreven bestempeld worden een tweede leven. Wij verzorgen het volledige onderhoud en de reparatie van inbouwstukken bestaande uit demontage, schade/inspectierapport, reparatievoorstellen en reparatie. De inbouwstukken worden compleet bewerkt. Na het voorbewerken, thermisch spuiten en nabewerken, worden de inbouwstukken - na een korte doorlooptijd als nieuw en mét garantie -  retour gezonden. Wij leveren tegen minimale kosten en minimale doorlooptijd uw product als nieuwe terug.
Habets kan ook het fleet management van uw volledige inbouwstukkenfloot verzorgen.

Walsen en astappen

Habets geeft walsen een tweede leven door reparatie van de waardevolle onderdelen middels thermisch spuiten. Het vervangen van walsen is een uiterst kostbare aangelegenheid. Walsen zijn in veel gevallen nog te reviseren en dat voor een fractie van de nieuwprijs.
Naast het verspanen tot de oorspronkelijke maten herstelt Habets ook versleten astappen en kan Habets tegelijkertijd modificaties en/of nieuwe onderdelen aanbrengen. Het resultaat is een wals die snel en tegen minimale kosten weer als herboren terugkomt. 

Meer weten? Neem contact op met sales@habets.nl

Overzicht van ons machinepark download hier.