Habets

Verwachtingen waarmaken én overtreffen. Dat is waar Habets Industrial Components & Surface Technology voor staat. Habets dat al sinds 1944 naam en faam opbouwt als toeleverancier en servicepartner in de wereld van industriële componenten en oppervlakte-behandeling.

Tussen oud en nieuw zit vaak een wereld van verschil. Verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook verschil in functionaliteit. Dat geldt voor vrijwel alles, dus ook voor de kostbare componenten die uw productieprocessen op gang houden.

Zodra deze aan het einde van hun levensduur komen, zijn er twee opties: flink investeren en vervangen of een aanzienlijk geringere investering plegen en laten reviseren door een partij die daar volledig op is ingericht. Als internationaal georiënteerde organisatie heeft Habets ruim zes decennia ervaring in metaalverspaning, machinebouw en renovatie van grote industriële componenten!

Al meer dan 40 jaar werkt Habets met verduurzamende thermische spuitprocessen. Bovendien is Habets al vele jaren actief als producent en servicepartner van klantspecifieke procesrollen, zoals transportbandrollen, uitlooprollen en geleiderollen.

Op zich zijn dit geen ongewone activiteiten, maar het feit dat Habets ze alle drie onder één dak verenigt, maakt ons uniek in de branche. Dankzij deze combinatie en gesteund door onze ruime ervaring kan Habets ook voor u het verschil maken!

Recent Warmband project complete reparatie van werkwals inbouwstukken

 5 / 5    5
Geweldig!
 5 / 5